Hozzávalók:
A tésztához: 20 dkg cukor, 1 tojás, 1,5 dl étolaj, 2 csomag vaníliáscukor, 35 dkg liszt, 2 evőkanál kakaópor, 5 dl kefír, 1 teáskanál szódabikarbóna.
A tetetjére: 50 dkg túró, 2 tojás, 1 csomag vaníliáscukor, 12 dkg vaj.
A tésztához valókat összekeverjük és egy alaposan kizsírozott és lisztezett tepsibe öntjük. A túrót a tojásokkal , vaníliával és az olvasztott vajjal kikeverjük és a tésztára kis halmokat rakunk belőle. A túró sütés közben belemerül a tésztába , innen kapta a süti a nevét.
Búvár túrós
2008.07.09. 19:33 :: Dominocska
Szólj hozzá!
A bejegyzés trackback címe:
https://dominocska.blog.hu/api/trackback/id/tr15561028
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek