Hozzavalok: 6 db vajaskifli, 50 dkg cseresznye vagy meggy /kompot is
lehet/, 3 tojas, 4 ek. porcukor, 1 cs. vaniliascukor, 3 dl tej, 5 dkg daralt
dio, margarin.
A tojassargajakat elkeverjuk 3 ek. porcukorral, majd hozzaadjuk a tejet, es
ebbe aztatjuk be a felkarikazott kifliket. Amikor a levet felszivtak,
kivajazunk egy tuzallo talat,es egy sor kiflit rakunk az aljara, majd
megszorjuk a kimagozott gyumolcsok felevel es a dioval. Folytatjuk a
retegezest ugy, hogy a tetejere kiflikarika keruljon. A tojasfeherjet a
maradek kanal porcukorral kemeny habba verjuk, a kiflikre kenjuk es 600
w-on, 14 percig sutjuk.
Rendes sutoben is lehet sutni, csak vigyazni kell, hogy a hab a tetejen nem
barnuljon meg tul koran. Talan celszerubb a habot kesobb ratenni.
Utolsó kommentek