Utolsó kommentek

  • brian2: lenne kedved részt venni a versenyben? itt nézheted meg: guru.blog.hu guru.blog.hu (2008.07.08. 23:03) Almás pite
  • Utolsó 20

[DoMiNocSkA]

Gutta cavat lapidam non vi sed semper discimus.......

[NaPtáR]

január 2025
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Ananászfelfújt

2008.07.06. 18:20 :: Dominocska

Hozzávalók:

  •  50 gr margarin,
  •  25 gr méz,
  •  20 dkg sovány krémsajt,
  •  1 tojás,
  •  25 gr őrőlt mandula,
  •  25 gr rizsliszt,
  •  1 kávéskanál reszelt narancshéj,
  •  37,5 dkg friss ananász

               
 Ez a könnyű krémes gyümölcspuding sovány sajttal,
 mandulával és tojással készül. A krémjast sütéshez
 kiváló, de alacsony zsírtartalma miatt száraz lehet. Méz
 helyett használhatunk datolyapépet is , hogy csökentsük
 a cukortartalmat. A margarint habosra keverjük a mezzel.
 Fokozatosan hozzáadjuk a krémsajtot és a tojás sárgáját.
 Belekeverjük a mandulát, a rizslisztet és a
 narancshéjat. Az a nanászt apróra vágjuk, és azt is
 hozzáadjuk. A tojás fehérjét fölverjük, és óvatosan
 beleforgatjuk az ananászos keverékbe. Kikenünk egy 15 cm 
 átmérőjű gyűrűs formát, amelynek aljára mintás alsó
 lapot kapcsolunk. Beleöntjük a masszát, és előmelegített
 sütőben 190 fokon 50 percig sütjük. Hagyjuk egy kicsit
 kihülni, majd hűtőbe tesszük. Joghurttal leöntve,
 hidegen tálaljuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dominocska.blog.hu/api/trackback/id/tr12556001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása